Lastenmissio on yhteiskristillinen järjestö, joka innostaa, varustaa ja kouluttaa lapsityöhön.

Raamatun lukeminen

 

Neljä tulostettavaa pientä raamatunlukuohjelmaa UUSI

Nämä raamatunlukuohjelmat sisältävät yhden tai useamman raamatunjakeen 30 päivän ajalle. Kullakin ohjelmalla on oma teema: Jumalan ominaisuudet, evankeliumi, Jumalan lupaukset tai kasvaminen Jumalan tuntemisessa. Jokaisesta on sekä värillinen että mustavalkoinen versio. Ohjelman voi antaa lapselle tai varhaisnuorelle, miksei aikuisellekin, sellaisenaan tai liimata sen vaikkapa Raamatun kirjat -kortin kääntöpuolelle. Tulosteen koko on A4 ja siinä on neljä samaa ohjelmaa yhdellä sivulla. Leikkaa sivu neljään osaan ja saat A6-kokoiset lukuoppaat.

Tulostettava Jouluevankeliumitehtävät-sivu

Tulosta 2-puolinen, A4-kokoinen Jouluevankeliumitehtävät-sivu. Voit taittaa sen kahtia A5-kokoon. Kansikuvana on väritystehtävä. Jouluevankeliumitehtävät-sivua voi käyttää seurakunnissa, kouluissa ja perheissä. Voit halutessasi rullata sivun, kiinnittää sen kauniilla narulla ja antaa tehtävät joululahjaksi vaikkapa joulupussissa jouluisten herkkujen kanssa.

Huomaa, että tehtävät on koostettu Tutkin Raamattua – Neljä adventtia -tehtävistä ja Neljä adventtia -raamatunlukuoppaan tehtävistä (ks. alla).

Tulostettava Neljä adventtia -raamatunlukuopas (perheet, seurakunnat)

Tulosta adventin lukuohjelman neljä osaa kaksipuoleisina neljälle A4-kokoiselle paperille. A5-kokoon pääset taittamalla tulosteet keskeltä puoliksi.

Toinen vaihtoehto on tulostaa sama adventin lukuopas yhdeksi 16-sivuiseksi A5-kokoiseksi vihkoseksi, jos kopiokoneessasi on sellainen vaihtoehto. Tulostuspaperin koko on tässäkin A4.

Neljä adventtia -raamatunlukuopas sopii sekä kouluikäisten lasten ja varhaisnuorten että perheiden käyttöön. Mukana on kivoja tehtäviä sekä vihkosessa myös värityskuvia.

Tulostettavat Tutkin Raamattua – Neljä adventtia -tehtävät (koulut)

Tulosta Tutkin Raamattua -tehtävät A4-kokoiselle paperille. Jokaista adventtia varten on kaksi sivua samassa tiedostossa. Tehtäväsivut voi liimata vihkoon, jos ne on tulostettu yksipuolisiksi monisteiksi. Nämä tehtäväsivut on muokattu Neljä adventtia -raamatunlukuoppaan pohjalta (ks. edellä) ja ne sopivat luokka-asteille 3–6, soveltuvin osin nuoremmillekin lapsille (värituyskuvat sekä osa tehtäistä).

Tulostettava raamatunlukuopas pääsiäiseksi (seurakuntakäyttö)

Tulosta värillinen pääsiäisen lukuohjelma kaksipuoleisena A4-kokoiselle paperille. A5-kokoon pääset, kun taitat tulosteen keskeltä kahtia. Tässä lukuohjelmassa luetaan Markuksen evankeliumia.

Jos haluat laajemman Markuksen evankeliumin lukuoppaan, tilaa se täältä.

Tulostettava raamatunlukuopas pääsiäiseksi (koulukäyttö)

Tulosta värillinen pääsiäisen lukuohjelma kaksipuoleisena A4-kokoiselle paperille. A5-kokoon pääset, kun taitat tulosteen keskeltä kahtia. Tässä lukuohjelmassa luetaan Markuksen evankeliumia.

Joka päivä Jumalan kanssa -sarja lasten hiljentymishetkiä varten (tilattava ilmaistuote)

Joka päivä Jumalan kanssa -sarjassa on toistaiseksi viisi osaa ja jokaisessa lukemista ja tehtäviä 30 päivälle. Osa 2 kattaa joulun tapahtumat ja osa 5 pääsiäisen.

Markuksen evankeliumin lukuopas (tilattava ilmaistuote)

Markuksen lukuopas ohjaa lukemaan koko Markuksen evankeliumin, joka on jaettu 57 lukupätkään. Jokaiselle päivälle on annettu muutama pohdintakysymys, joihin voi kirjoittaa omat vastaukset vihkosen sivuille. Lukemisen lisäksi voi halutessaan seurata Päivän posti -raamattuopetuksia, jotka on nivottu yhteen tämän oppaan kanssa.

Raamatun aarteita Psalmien kirjasta (tilattava ilmaistuote)

Raamatun aarteita Psalmien kirjasta tutustuttaa lukijan 19 psalmiin, jotka luetaan joko kokonaisina lukuina tai useammassa pätkässä. Luettavaa on yhteensä 25 päivälle. Mukana on pohdintakysymyksiä, joihin voi kirjoittaa vastaukset vihkosen sivuille.

Raamatun halki 365 päivässä (tilattava ilmaistuote)

Raamatun halki 365 päivässä on opas, joka nimensä mukaisesti johdattaa lukemaan Raamatun keskeisimmät kertomukset ja kohdat vuoden jokaiselle päivälle jaettuina annoksina. Melkein kaikki Raamatun kirjat ovat mukana – tavoitteena on saada hyvä käsitys Raamatun sisällöstä.

Raamatunlukutaulukko (tulostettava apuväline)

Lataa tästä avuksesi raamatunlukutaulukko pdf-tiedostona. Tulosta taulukko kaksipuoleisena, niin se mahtuu kätevämmin Raamatun väliin. Voit tulostaa sen värilliselle paperille.

Raamatunlukuohjelma pääsiäiseksi (tulostettava)

Tulosta vaihtoehtoinen pääsiäisen lukuohjelma kaksipuoleisena mielellään keltaiselle paperille. A5-kokoon pääset, kun taitat tulosteen keskeltä kahtia. Tässä lukuohjelmassa luetaan kaikkia evankeliumeja. Tulostukseen ei tarvita väritulostinta.