Lastenmissio on yhteiskristillinen järjestö, joka innostaa, varustaa ja kouluttaa lapsityöhön.

Lasten Raamattusovellus

Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva interaktiivinen lastenraamattu. Sovelluksessa on 40 eri raamatunkertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavat hahmot, kivat tehtävät ja sanomaa kertaavat kysymykset tarjoavat lapselle innostavan lukukokemuksen.

Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4–8-vuotiaille. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista tai osoitteessa www.bible.com/lapset. Lasten Raamattusovellus (engl. Bible App for Kids) on käännetty jo yli 20 kielelle. Suomenkielisen sovelluksen lukijaäänenä on Markus Bäckman.

Tutustu myös raamattusovelluksen pohjalta tehtyyn Ihmeellinen suunnitelma -lehtiseen!

Lasten Raamattusovelluksen ovat tuottaneet YouVersion ja OneHope. Raamatunlukijain Liitto teki ison työn kertomusten kääntämisessä suomeksi, ja heidän kanssaan yhteistyössä toimi YouVersionin vapaaehtoistiimi, jossa oli mukana useita lastenmissiolaisia. Koko projektiin käytettiin yhteensä lukemattomia työtunteja, mutta lopputulos on kyllä vaivan arvoinen!