Lastenmissio on yhteiskristillinen järjestö, joka innostaa, varustaa ja kouluttaa lapsityöhön.

Tule mukaan!

Esirukous

Tule mukaan rukoilemaan Lastenmission toiminnan puolesta, sillä ilman rukousta työmme ei menesty!

Tiesitkö, että todennäköisyys lähteä seuraamaan Jeesusta on lapsena paljon suurempi kuin aikuisiällä? Lapsellakin on oikeus kuulla evankeliumi, ja sen eteen Lastenmissiossa tehdään työtä monin tavoin, kuten järjestämällä kursseja, tuottamalla lapsityömateriaalia ja tavoittamalla lapsia leireillä, kerhoissa ja isoissa lastentilaisuuksissa. Tule mukaan rukoilemaan Lastenmission toiminnan puolesta, sillä ilman rukousta työmme ei menesty!

Palkalliset työntekijämme sekä jotkut vapaaehtoistyöntekijät kirjoittavat säännöllisesti rukouskirjeitä. Jos haluat saada rukouskirjeen, ota yhteyttä joko suoraan työntekijään tai Lastenmission toimistoon.

Vapaaehtoistyö

Suurin osa työntekijöistämme toimii oman toimensa ohella. Sinäkin voit lahjoittaa omaa osaamistasi!

Suurin osa työntekijöistämme toimii oman toimensa ohella. He siis lahjoittavat omaa osaamistaan Jumalan valtakunnan työhön, vaikka eivät saa tästä työstään palkkaa.

Sinäkin voit lahjoittaa omaa osaamistasi! Aina on tarvetta ylimääräiselle käsiparille tai ammattitaitoiselle tekijälle. Mieti, miten sinä voisit olla auttamassa tässä työssä! Kaikkien ei tarvitse olla opettamassa lapsia. Muunlaistakin osaamista tarvitaan, jotta järjestö voi toimia tehokkaasti ja lain vaatimat velvollisuudet hoitaen.

Materiaalityössä tarvitsemme erityisesti kääntäjiä ja oikolukijoita sekä materiaalin markkinoijia ja esittelijöitä. Kurssien järjestämisessä tarvitsemme erityisesti apua kursseista tiedottamiseen sekä tietysti aina myös uusia kouluttajia, jotta kurssitoiminta voisi laajentua. Suorassa lapsityössä tarvitaan uusia kerhonvetäjiä ja muita apuvoimia.

Kysy lisää, niin mietitään, miten voisit olla mukana! Yhteystietomme löydät täältä.

Taloudellinen tuki

Lastenmissio toimii vapaaehtoisten lahjoitusten varassa. Kanna kortesi yhteiseen kekoon ja auta Suomen lapsia kuulemaan evankeliumi!

Lastenmission toiminta on täysin vapaaehtoisten lahjoitusten varassa, eikä järjestö saa tukea miltään ulkopuoliselta taholta kuten valtiolta tai seurakunnilta. Kanna kortesi yhteiseen kekoon ja auta Suomen lapsia kuulemaan evankeliumi! Vaikket itse ehkä osaa ohjata lapsia, voit mahdollistaa lapsityön muiden osalta ja olla näin mukana kokemassa Jumalan valtakunnan työhön liittyviä siunauksia. Mikä olisi parempi investointi näinä taloudellisesti epävakaisina aikoina!

Lahjoitukset ohjautuvat haluamaasi tarkoitukseen viitenumeron avulla. Jos et tiedä, mitä viitettä käyttäisit, voit käyttää yleislahjoitusviitettä. Silloin lahjasi käytetään siihen tarkoitukseen, missä sillä hetkellä on suurin tarve. Voit tulla työntekijämme lähettäjäpiiriin mukaan joko kertalahjoituksella tai tukemalla säännöllisesti kuukausittain.

Palkat koostuvat pienistä ja isommista lahjoituksista. Jotta saisit tietää tukitarpeista yksityiskohtaisemmin, ilmoita osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi joko toimistoon tai suoraan ko. työntekijälle, niin saat lähettäjäkirjeitä kuukausittain tai harvemmin. Jos haluat tietää, onko jollakulla työntekijällä vajausta kannatuksessa, voit kysyä sitä johtoryhmän jäseniltä tai toimistosta.

Otamme vastaan myös testamentteja.

Lastenmissiolla on valtakunnallinen rahankeräyslupa.

Rahankeräyslupa

Rahankeräysluvan saaja: Lastenmissio ry
Keräyslupa:RA/2021/1604
Myöntäjä: Poliisihallitus
Keräys: 1.1.2022 alkaen
Varojen käyttö: Järjestön lapsityö, materiaalityö, koulutukset, kirjekurssityö ja työntekijöiden palkat.

Viitenumerot

• 5885 – Lapsityön yleiskulut (suurin tarve)
• 1122 – Helena Vähäkangas
• 3900 – Jouni Pikkarainen
• 7540 – Materiaalikulut
• 1850 – Raamattukirjekurssi
• 6554 – Kurssimaksut

Pankkiyhteydet

Maksun saaja: 
Lastenmissio ry
IBAN:
FI66 8000 1901 2054 93
BIC:
DABAFIHH
Muista käyttää viitenumeroa!