Lastenmissio on yhteiskristillinen järjestö, joka innostaa, varustaa ja kouluttaa lapsityöhön.

Raamatunopetusvideot lapsille

Korona-aika laittoi vauhtiaraamatunopetusvideoiden tekemisen opetteluun. Yhteistyökumppanimme Marika Huusko on tehnyt tv-ohjelmia ja muitakin opetusvideoita jo paljon aikaisemmin, mutta sitten myös Lastenmission kouluttajat Helena Vähäkangas ja Pekka Siitonen lähtivät liikkeelle video-opetusten saralla. Tutustu valikoimaan, sillä jokaisella on oma tyyli, vaikka sanoma onkin sama – evankeliumi lapsille.

Helena opettaa raamatunlauseita elämää varten

Lastenmission kokenut kouluttaja ja lapsityöntekijä Helena Vähäkangas opettaa tärkeitä raamatunlauseita hauskoilla tavoilla. Ne ovat aarteita, jotka kulkevat lasten mukana koko elämän. Helenan pyhäkouluopetuksia löytyy täältä. Helenan raamattuopetuksia löytyy myös täältä. Ne on tulkattu sujuvasti myös darin kielelle.

Pekka kertoo suosikkiraamatunkertomuksiaan

Pekka Siitonen on opettanut esikoululaisia ja isompiakin lapsia vuosikymmenten ajan Lastenmission työuransa aikana ja aikaisemminkin. Sen kyllä huomaa – niin luontevasti se käy. Hänen suosikkikertomuksiaan voi katsoa täältä.

Marika opettaa Raamattua ymmärrettävällä tavalla

Marika Huusko tuntee Raamatun nuoresta iästään huolimatta todella hyvin – onhan hän kasvanut kodissa, jossa sitä luettiin ja opetettiin päivittäin. Marika on tehnyt lukuisia tv-ohjelmia ja videoituja raamatunopetuksia lapsille. Mukana seikkailevat myös Essi ja Elmeri. Siirry Tosi on! -sivustolle tästä. Tosi on! -sivustolla on myös ohjelmiin liittyvää lisämateriaalia ja tehtäviä.

Jeesuksen jäljillä -elokuva

Lue lisää tästä tunnin mittaisesta Jeesuksen elämästä kertovasta elokuvasta täältä.