Survival Camp -leiripaketti

kierrekirja + powerpoint

30,00 

Runsas Survival Camp -leiripaketti sisältää kaiken, mitä noin 7–12-vuotiaiden lasten ja varhaisnuorten leirin suunnittelua ja toteutusta varten tarvitaan. Materiaalissa on paljon ideoita viisipäiväisen leirin ohjelmaksi, mutta sitä voi hyödyntää myös päiväleirillä tai lyhyemmillä leireillä. Viisiosaisen raamattuopetuksen aiheena on Johannes Kastajan elämä, joten Jeesus on opetuksen keskiössä. Leiripaketin teemana onkin selviytymistaitojen ohella katseen kohdistaminen Jeesukseen. Raamatunlauseopetus keskittyy jakeisiin Hepr. 12:1–2. Valmista leirisuunnitelmaa on helppo seurata sellaisenaan tai sitä voi muokata omaan tilanteeseen sopivaksi.

Survival Camp -leiripaketin sisältö:
Ohjaajan opas – muistettavat asiat sekä valmis ohjelmaehdotus viidelle päivälle: 20 aktiviteettia, 9 askarteluideaa, koristeluvinkkejä, näytelmiä jne. (32 sivua, A4-koko, muistitikulla)
Tulostettavat apuvälineet – ryhmänjohtajien ohjeet hiljaisten hetkien viettoa varten, nimilaput, leiripistetaulukot, leirivihkoset ja  tehtäväsivut lapsille, mainokset, ryhmätunnukset 8 ryhmälle yms.
Digitaaliset materiaalit – PowerPoint-esitys kullekin leiripäivälle, leirin logo, sosiaalisen median työkalut yms.
Johannes Kastaja -kierrekirja, muistitikulla mukana 32-sivuinen opettajan opas tulostettavine havaintovälineineen sekä PowerPoint-kuvat

Toimitettu suomeksi 2023. Leiripaketin tilaaja voi tilata valmiiksi painettuja ilmaisia  Survival Camp -leirivihkosia lapsille tarvittavan määrän. Vaihtoehtoisesti leirivihkoset voi tulostaa muistitikulta myös itse..

Kierrekirja
PowerPoint-esitykset, o
ppaat, raamattuopetukset, tulostettavat ja digitaaliset leirimateriaalit USB-muistitikulla suomeksi ja englanniksi.

Tuotetunnus (SKU): 0850-3 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Saatat myös pitää...