Ajankohtaista

Lastesi elämän puolesta -tapahtumat koostuvat raamatunopetuksesta ja rukouksesta Suomen lasten ja perheiden puolesta. Pohdimme yhdessä, kuinka voisimme toimia lasten ja perheiden parhaaksi. Jaossa on erilaisia ilmaismateriaaleja, joiden avulla voit kertoa Jeesuksesta ja varustaa lapsia Jumalan sanalla. Tapahtumat on tarkoitettu kaikille yli seurakuntarajojen.

Haluatko järjestää Lastesi elämän puolesta -tapahtuman omalla paikkakunnallasi?
Ota yhteyttä!
044 379 0895 / Helena Vähäkangas

Älkää pelätkö vihollisia! Muistakaa Herraa, joka on suuri ja pelättävä.
Taistelkaa veljienne, poikienne ja tyttärienne, vaimojenne ja kotienne puolesta.

Nehemia 4:8

Tosi on! -livelähetyksiä voi katsoa raamatunopetusohjelman
YouTube-kanavalla keskiviikkoisin klo 15.

Ohjelmasarjan aiemmat tuotantokaudet ovat katsottavissa Tosi on! -sivustolla:
Tuotantokausi 1 (2018)
Tuotantokausi 2 (2019)

Ohjelman juontajana ja raamatunopettajana toimii Marika Huusko. Mukana seikkailevat myös Essi ja Elmeri. Tosi on -sivustolla on myös ohjelmiin liittyvää lisämateriaalia ja tehtäviä. Bonustehtävät auttavat soveltamaan opittua omaan elämään. Raamattuvisaan osallistumalla voi saada pieniä palkintoja ja diplomin.

Suomen Evankelisen Allianssin lapsityöverkosto ja Järvenpään seurakuntaopisto järjestävät Avaa ovi lapselle -konferenssin Järvenpäässä 18.–20.9.2020. Oppimis-, inspiroitumis- ja verkostoitumisviikonloppu on tarkoitettu kaikille lapsityöntekijöille ja lapsityöstä kiinnostuneille.

Konferenssin pääpuhujia ovat australialainen Terry Williams kansainvälisestä Children’s Global Forum -liikkeestä sekä sosiaalipsykologi ja psykoterapeutti Saara Kinnunen Suomesta. Konferenssin työpajojen aiheita ovat muun muassa lasten sielunhoito, yhteistyö koulujen kanssa, luovuuden käyttö lapsityössä ja maahanmuuttajalapset.

Myös Lastenmissio on mukana konferenssissa. Lastenmission työntekijät Pekka Siitonen ja Helena Vähäkangas opettavat omissa työpajoissaan, ja tapahtuman materiaalitorilla voi tutustua Lastenmission opetusmateriaaleihin. Nähdään syyskuussa Järvenpään seurakuntaopistolla!

Lue lisää ja ilmoittaudu!

Katso konferenssin esittelyvideo!