Kesätarjous 2017

Ilmaisia opetustekstejä

CEF Video (3:45)

Lastenmissio fb:ssä

Ota yhteyttä

(kurssi suunnattu 9-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille)

 

Ilmoittautuminen lasten raamattukirjekurssille

Kurssilaiset saavat 10 kiinnostavaa raamattukirjekurssin lehtistä, jäsenkortin ja pieniä yllätyslahjoja! Lähetä seuraavat tiedot

- nimi - ikä - katuosoite - postinumero - postitoimipaikka

sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestillä tai soittamalla Lastenmission numeroon 0440 367 888.

 

Päivitetyt raamattukirjekurssiuutiset

Sydämelliset kiitokset kaikille teille, jotka osallistuitte taloudellisesti Lastenmission kirjekurssiprojektiin! Sen seurauksena saimme raamattukirjekurssin ”Jumala välittää sinusta” käännettyä suomeksi. Kääntämiseen tarvittavat varat saatiin kerättyä nopeasti, reilun kuukauden aikana ja tuote on nyt valmis! Painotyön saimme lahjoituksena Revival Movement -lähetysjärjestöltä.

Keräys jatkuu kuitenkin edelleen, sillä kirjekurssityö tarvitsee tukea kirjekuoriin, postikuluihin ja yllätyslahjaan. 10-osaisen kurssin kulut yhden lapsen osalta ovat noin 20 euroa. Ensimmäisen puolen vuoden aikana kurssilaisia on tullut jo sata!

Raamattukirjekurssin suosion johdosta kurssin pitäjiä on nyt kaksi: Anja Keskitalo Sievistä ja Kaisa Keskiaho Hollolasta. He lukevat lasten lähettämät tehtäväosiot ja vastaavat lasten kysymyksiin lähettäen aina samalla uuden osan kirjekurssia. He pyrkivät myös ohjaamaan lapsia paikallisen seurakunnan toimintaan mukaan. Rukoilethan Anjalle ja Kaisalle viisautta tähän tärkeään työhön!

Haaveenamme on tehdä kirjekurssista myös sähköpostiversio. Jos tunnet jonkun, joka voisi antaa asiantuntija-apua, ota yhteyttä!

Lastenmission johtoryhmä

Pekka Siitonen, Helena Vähäkangas ja Taina Päivinen

 

RAHANKERÄYSLUPA:

Rahankeräysluvan saaja: Lastenmissio ry

Keräyslupa: POL-2015-11112

Myöntäjä: Poliisihallitus 18.1.2016

Keräys: 18.1.2016–31.12.2017  Koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta

 

TILINUMERO:

FI66 8000 1901 2054 93

BIC: DABAFIHH

Raamattukirjekurssin viite 1850

 

Sivu päivitetty 29.2.2016

 

Kirjekurssi (alkaen 9-v.)

Tue työtämme

Jessen seikkailu

Siirry Peliapajaan

Games in English

Игры на русском