Pyhä Henki

Ilmaisia opetustekstejä

Video (3:45)

Lastenmissio fb:ssä

Raamattusovellus

5–12 v

Yleisesti Lastenmission materiaalit on suunniteltu ikäryhmälle 5–12-vuotiaat. Tämänkin ikäryhmän sisällä vanhimpien ja nuorimpien väliset erot ovat suuria, joten lasten ikä ja kypsyys kannattaa ottaa huomioon opetusta suunniteltaessa.

Alle 5 v

Jos opetat alle 5-vuotiaita lapsia, voit käyttää samoja materiaaleja, mutta soveltuvin osin. Pikkulapset eivät jaksa keskittyä yhtä kauan, joten kertomiseen käytettyä aikaa on lyhennettävä. Jos tunnet lapsiryhmäsi hyvin, arvioi, mitä kuvia heille ei kannata näyttää (esim. liian pelottavia) tai mitkä aiheet eivät vielä ole ajankohtaisia.

Voit vaihtaa tekstin ehdottamat johdannot ja esimerkit nuorempien lasten maailmaan sopiviksi. Kertomuksen kaikkia yksityiskohtia ei pienimmille tarvitse mainita, vähennä siis henkilöiden nimiä ja paikannimiä. Voit jakaa opetuksen kahteen tai useampaan osaan tai tiivistää pitkän kertomuksen lyhyemmäksi.

12 v+

Kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa. Käytä kuvia elävöittämään raamatunopetusta kaikenikäisten kanssa! Mikään ei estä käyttämästä näitä materiaaleja myös esimerkiksi vanhustyössä – kuvat ilahduttavat ikäihmisiäkin.

Lisäksi monet kehitysvammaiset iloitsevat lapsille suunnatuista materiaaleista ja kaipaavat kuulla evankeliumin sanomaa.

Kirjekurssi (alkaen 9-v.)

Tue työtämme

U U T U U S

Siirry Peliapajaan

Games in English

Ota yhteyttä

Игры на русском